BEREIDEN VAN DE SAN PEDRO CACTUS  - Mescaline Cactus Specialist - Peyote Cactus, San Pedro Cactus, Peruvian Torch Cactus, Achuma Cactus, Kale San Pedro Cactus !

Winkelwagen

BEREIDEN VAN DE SAN PEDRO CACTUS


Handleiding voor het bereiden van de San Pedro Cactus

Ook te gebruiken voor de Peruvian Torch Cactus, Achuma Cactus, Kale San Pedro Cactus.

N.B.
Deze handleiding is uitsluitend bedoeld als informatie.
U kunt aan deze handleiding geen rechten ontlenen.
Wij willen u niet stimuleren tot het consumeren van een Mescaline Cactus.

Stappen 1 tot en met 5 kan je weglaten
Maar je houdt dan na stap 8 een Cactus-brij over die ook doorns en harde opperhuid bevat.
Bij het afgieten moet je de vloeistof door een zeer fijne zeef of doek gieten om de doorns te verwijderen !
Het opeten van de brij zelf is gevaarlijk omdat het doorns bevat ! 

Handleiding
1. Trek handschoenen aan.
2. Leg de lange San Pedro Cactus op een vlakke ondergrond.
3. Verwijder de doorns door:
    -- onder en boven een doornbundel met een scherp mes een inkeping te maken.
    -- een doornbundel los te wrikken door het mes in de bovenste inkeping heen en weer te bewegen..
4. Maak een snede tussen de ribben (vertikale uitsteeksels) vanaf de bovenkant tot de onderkant van de San Pedro Cactus.
5. Trek op elke rib de doorzichtige schil van boven naar beneden los van het groene weefsel erachter. 
    Schraap zonodig groen weefsel van de doorzichtige schil en leg het in een schaaltje. 

6. Snij de kale San Pedro Cactus in plakken van zo'n 1 cm dikte. 
7. Droog de plakken (en los groen weefsel uit het schaaltje) in een oven bij maximaal 50 graden Celsius. 
8. Maak de gedroogde plakken helemaal fijn, bijv. met een mixer en uiteindelijk met een vijzel. 
    Je hebt nu Mescaline Cactus-poeder. 
9. Doe het poeder in een pan (= pan 1) met water.
10. Laat het poeder enkele uren in het water weken.
10. Verwarm of kook het mengsel enkele uren. 
11. Giet hierna het water in een andere grotere pan (= pan 2). 
      Er blijft een brij achter in pan 1. 
12. Vul pan 1 weer met water. 
13. Herhaal stap 10, 11, en 12. 
15. Doe stap 10, 11, en 12 in totaal zo'n 3 - 5 keer. 
16. Kook daarna de inhoud van pan 2 zodat er zo'n liter water overblijft. 
      Hierin zitten de opgeloste stoffen uit de San Pedro Cactus.
17. De overgebleven San Pedro Cactus-brij zou je ook nog kunnen opeten, als er geen doorns in zitten !
      Proef eerst of de brij bitter smaakt.
      Zo ja, dan zit er nog Mescaline in, en kan je beter nog een keer koken (stap 10, 11 en 12).

Handleiding op Facebook van een Sjamaan

Zie:  Cooking the San Pedro Cactus